Telefon Zöld szám anyáknak +36 80 414 565

Гуманітарні програми

HU|EN|UA

Асоціація EMMA здійснює спеціалізовану підтримувати жінок-переселенок з України та допомагати їм у сфері сексуального та репродуктивного здоров'я, окремо звертаючи увагу на потреби вагітних жінок, та жінок з немовлятами.  Ми надаємо індивідуальну підтримку переселенкам в питаннях, пов'язаними з їх репродуктивним здоров'ям, в тому числі щодо контрацепції та планування: humanitarian@emmaegyesulet.hu, 06-70-6223346.

Наша допомога включає:

Інформацію про угорську систему охорони здоров'я

Наші співробітники допоможуть зорієнтуватися в угорській системі охорони здоров'я, забезпечать інформацію про вагітність, процес пологів та відновлення та контрацептивного захисту після пологів. З питань юридичної допомоги, ми рекомендуємо звернутися до наших партнерських організацій (контактна інформація у кінці).

Персональну підтримку

Ми допомагаємо записатися на необхідні регулярні обстеження та забезпечуємо особистий супровід, щоб спростити доступ до медичних послуг та підтримати спілкування між медичним персоналом та клієнтами.

Психологічну підтримку

Ми надаємо психосоціальну підтримку нашим клієнтам, шляхом персоналізованих  консультативних розмов зі спеціалістом .

Адміністративну допомогу

Ми з радістю надаємо підтримку у вирішенні адміністративних питань, пов'язаних з новонародженими (наприклад, декларація про встановлення батьківства, отримання свідоцтва про народження, реєстрація громадянства). В цих справах ми допомагаємо лише тим, хто вже звертався щодо підтримки у період вагітності.

Благодійну матеріальну допомогу

Ця допомога доступна жінкам, які вже користувалися іншими послугами організації. Ця допомога включає засобами гігієни та персонального догляду, а також необхідні засоби догляду та ліки для новонароджених.  Головним напрямком діяльності EMMA Association не є матеріальна благодійність, тому ми можемо надавати згадані товари лише тим вагітним, яких ми підтримуємо на тривалий термін в інших сферах. Тих, хто потребує лише матеріальної підтримки, ми можемо допомогти у встановленні контакту з відповідними благодійними організаціями.

Контрацепція та інша підтримка

Ми підтримуємо жінок у їх рішеннях щодо репродуктивного здоров'я та власного тіла (згідно з рекомендаціями ООН узгодженими на Міжнародній конференції з народонаселення та розвитку, Каїр, 1994 р.), але щоб зменшити необхідність цього, ми акцентуємо увагу на профілактиці. Основним фокусом у цьому ми забезпечуємо клієнтів інформацію про контрацепцію та доступ до протизаплідних засобів. У важких кризових ситуаціях, за запитом жінок, ми надаємо інформацію про можливості та процедури безпечного переривання вагітності у законодавчо визначеному порядку в Угорщині.

Ми чекаємо на ваші відгуки!

Якщо ви зазнали будь-якого насильства (фізичного, сексуального, емоційного), переслідуваннь, дискримінації чи іншої поведінки, пов'язаної з роботою або діяльністю Асоціації EMMA, або якщо ви бажаєте надати будь-який інший відгук, ви можете повідомити нас анонімно за наступними каналами.

телефон/viber/whatsapp:

електронна пошта:: uzenet@emmaegyesulet.hu